Stilteweekend

Stilteweekend in Noordhollands Duinreservaat

Heb je behoefte om tot jezelf te komen, wil je meer ontspanning in je lichaam voelen en nieuwe energie opdoen? Geef je dan nu op voor het stilteweekend in het prachtige Noordhollands Duinreservaat in Castricum.

Van vrijdagavond 18.00 tot zondagmiddag 16.00 kun je genieten van de prachtige natuur, heerlijk biologische maaltijden en de meditatie en yoga  die gegeven worden door de zeer ervaren meditatiebegeleider en coach: Rommy Hutting.

Het weekend brengen we grotendeels in stilte door waarbij we mindfulness-, compassiemeditatie en mindful yoga beoefenen. Er is volop gelegenheid om zelf je plan te trekken en lekker de natuur in te gaan om daarna met de groep te genieten van de maaltijden die onze top kok: Margot Schotanus voor ons zal bereiden.

Accommodatie: Duinboerderij zeeVeld

Midden in het Noordhollands Duinreservaat ligt Duinboerderij zeeVeld, met op slechts een paar meter afstand van de bosrand en het strand. De rustieke  duinboerderij uit 1829  biedt een unieke verblijfplaats met haar prachtige glas-in-loodwerken, kapels en authentieke uiterlijk. De tuinen staan vol fruitbomen en bieden uitzicht op weilanden met paarden, koeien en ander vee.

Tijdens het stilteweekend hebben wij de gehele duinboerderij met 13 slaapkamers tot onze beschikking. Je kunt kiezen uit een privé kamer of een tweepersoons kamer met 1 persoonsbed. Bekijk voor meer informatie de website van Duinboerderij zeeVELD.

Data:

Van vrijdag 23 november 18.00 tot en met

zondag 25 november 16.00

Prijs:

€335,- voor een tweepersoons kamer. Privé kamer is  €35,- extra.

De prijs is inclusief:

  • 2 overnachtingen
  • Beddengoed en handdoeken
  • Alle mindfulness, yoga sessies en stiltewandeling
  • Alle (biologische) maaltijden, koffie, thee, sap en tussendoortjes!

Informatie en aanmelden

Je kunt je via het aanmeldformulier rechts op deze pagina aanmelden voor het stilteweekend. Voor meer informatie of voor een telefonische aanmelding kun je contact opnemen met ons door hier te klikken.

 

Weekendprogramma

Vrijdag

Ontvangst in duinboerderij zeeVELD vanaf 18.00

Heerlijk biologisch diner

Welkomswoord, meditatie en yoga

Zaterdag

Yoga

Ontbijt

Mindfulness

Lunch en vrije tijd

Yoga

Diner

Mindfulness

Zondag

Yoga

Ontbijt

Stiltewandeling

Mindfulness

lunch

Inpakken en opruimen met aandacht

Einde programma 16.00

Sense stilteweekend

Dit zei een deelneemster over het stilteweekend:

” Hoe vaker ik zo’n weekend doe, hoe intenser ze worden merk ik…dus je zult me zeker vaker zien bij het stilteweekend van Sense! “

Sense stilteweekend

Dit zei een deelnemer zei over het stilteweekend:

” Het met aandacht ervaren hoe je lijf en geest er aan toe zijn, geeft rust en ruimte voor zaken die energie kosten. Niks moet, alles is goed.”

Sense stilteweekend

Dit zei een deelneemster over Rommy de trainer:

“Je bent een hele warme en betrokken trainer en zo ervaren met de technieken dat het makkelijk is om van je aan te nemen dat het werkt. Je straalt dat uit. Je hebt mij echt geïnspireerd!”

meditatieweekend

Waarom Sense?

  • Al meer dan 2500 deelnemers gingen u voor

  • Al meer dan 12 jaar een begrip in de regio

  • Aangesloten als gecertificeerd Zorgverlener bij Zorgverzekeraars

  • Werken samen met Artsen, Psychologen

  • Onze trainers zijn zeer ervaren en alle categorie 1 lid van de VMBN