Mindfulness Jaartraining

Mindfulness Jaartraining

Kun je je nog herinneren welke positieve effecten je hebt ervaren tijdens de mindfulnesstraining? Mindfulness onderhouden en toepassen is een proces dat voortdurend aandacht vraagt. In september start de jaartraining  voor cursisten die de mindfulness training hebben gevolgd. Als je  de behoefte hebt om je ontwikkeling door te laten groeien en te blijven onderhouden dan is er nu de kans om dit vanaf september te komen doen.
Een dagdeel per maand gaan we in een vaste groep door met meditaties, yoga en diverse thema’s die je proces van helderheid, balans, focus en veerkracht temidden van je dagelijks leven bevorderen.

“Te leren surfen op de golven van het leven.”

Een verdieping aan de hand van mindfulness.
Het ontwikkelen van je innerlijke houding aan de hand van 8 houdingskwaliteiten, de kracht van aandacht, mindful omgaan met stress, veerkracht en mindful communication.

Data en tijden

Net als de mindfulnesstraining bestaat de jaartraining uit 8 bijeenkomsten en één stiltedag. Mocht je overwegen om deel te nemen, neem dan even contact met me op.
Datum en tijden
19 september, 17 oktober, 21 november, 19 december
23 januari, 27 februari, 27 maart, 24 april
8 Woensdagavonden van 19.15 – 22.00, een stiltedag naar keuze.

Trainer:

Rommy Hutting

Locatie:

Emmaplein 2 Groningen.

Prijzen

De prijzen zijn afhankelijk van het netto-gezinsinkomen. Het is mogelijk om gespreid te betalen. Steeds meer werkgevers zijn bereid de investering te vergoeden.

Particulier: € 560,00 tot € 790,00, inclusief cursusmateriaal en een uitgebreide lunch op de stiltedag.
Zakelijk: € 990,00 vrijgesteld van BTW, inclusief cursusmateriaal en uitgebreide lunch op de stiltedag.

Meer info

Als je overweegt mee te doen kun je vrijblijvend een afspraak maken voor een voorgesprek. Tijdens dit gesprek krijg je meer informatie over de training, kun je vragen stellen en kennis maken met de trainer. Samen kijken we of de training geschikt voor je is. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.